2011/11/21

_ÄNTLIGEN: VAD MAN HAR PÅ SIG UNDER SIN POWERSUIT

Ska vi prata lite om underkläder? Nej jag vet, så himla tråkigt ämne. För när det kommer til underkläder verkar kvinnodelen av mänskligheten kunna delas upp i blott tre (3) läger* (ja, jag målar med det klumpiga verktyget Stora Penseln nu, men häng med!):

Tant - ex hudfärgad helkupa med breeda band
Mjukporr - ex frasig korallfärgad polyesterspets, ofta i serier med push-up, body, string och tanga (gotta catch 'em all)
Snobben - ex sportig/syndig string för tonåringarna kan ev vara Betty Boop eller Rosa pantern, i vilket fall: eeeww

(har man lite större pattar hamnar man per automatik i tantkategorin = naturligt bystiga brudars eviga lott i fashion-livet).

Med tanke på hur mycket energi som i detta land läggs på smink och utseende, är det inte helt stört att det är helt omöjligt att hitta underkläder som är snygga i _verkligheten_ , inte bara det minst fula på underklädesavdelningen?
Jag har ca en BH från H&M som är på riktigt snygg, en massa fina detaljer och råsnygg knäppning i ryggen som uppmuntrar till peepshow. Det måste ha varit någon praktikant som ba *blundade och hoppade* och sen fick sparken eftersom inget liknande har hänt sedan dess.

Därför blev jag så jävla i gasen när jag upptäckte kanadensiska Michi. Visserligen nån sorts sport-inriktning men hey, griper efter halmstrån härborta:Tar det lugnt med en kettlebell ba.

Stretchar i nån Gina Tricotig bralla, men obs snyggig BH!!

Rufsigt myys med sängkläder. På gymet.

Kanada, alltså - lönnsirap, kanoter och uppenbarligen underkläder nu också.

Så här skriver dom själva på siten:
MICHI originated from the desire to fill the gap between provocative, glamorous lingerie and comfortable, utilitarian athletic wear.
Each piece is immaculately constructed and expertly contoured with seemingly weightless stretch fabric. Constructed to fit, flatter and function, MICHI creates length, smooth curves and a perfectly sculpted feminine form.


Så om ni orkar köpa BH för tvåhundra dollar nångång snart önskar jag mig den första, Lioness bra, i julklapp.
Tack på förhand.

*Ibland, typ vartannat skottår när fullmånen står högt, kan det dyka upp ngt litet obskyrt hemmasytt Tillskärarakademin-märke som bygger på att man har toppiga hallon till bröst och egentligen lika gärna kunde gå utan. Dom tas inte i beaktning i denna avhandling.

Och vänta kom på en till underklädestyp: Sloggi. *fräsch t-shirttjej*

ps. hihihi, "tanga". hohoho.

2 comments:

  1. Ohh snyggt! Schweiziska Musis har ett par fina modeller, även för gravida (inte för att varken vi är det men ändå). http://www.musis.ch/de/collection/basic/initial/14.html

    ReplyDelete
  2. Tjena va SNYGGT! (Inte bilderna men kläderna)

    ReplyDelete